Печките на пелети се најисплатливото еколошко решение за загревање на вашиот дом.

повеќе

нашиот персонал

Diecotec Staff

Персоналот на Diecotec ќе го искористи целото свое знаење и искуство со цел да постигне успех во праксата.

повеќе

Просториите на зградата

Diecotec Premises

Во објектот кој е во сопственост на компанијата, се наоѓа погонот за производство како и администрацијата.

повеќе

Висок квалитет по најниски цени.

Нашите клиенти велат