Печки на пелети се помалку скапи и еколошки топлина вашиот дом..

повеќе

нашиот персонал

Diecotec Staff

DIECOTEC персоналот ќе ги искористи сите нивното искуство и знаење за да се создаде успешна пракса.

повеќе

Просториите на зградата

Diecotec Premises

Зграда која сега е во сопственост на нашата компанија вклучува комерцијални локалитет изграден за производство и администрација.

повеќе

Висок квалитет и ниска цена производи.

Kлиенти Рече